2016 is weer begonnen.

5 January 2016

2016 is weer begonnen. Het jaar van de aap volgens de Chinezen. Zou het dan een jaar met gekke kuren worden? Of juist een semi-intelligent jaar? Of gaan we in de wereld meer in groepsverband doen en elkaar helpen zoals deze primaten ook doen? Wie zal het zeggen…. Feit is dat de wereldproblematiek groot is, maar is dat niet altijd zo? Alleen iedere keer weer op een andere manier. GM Lighting kan de wereldproblematiek niet oplossen. We kunnen wel klein beginnen door uw projecten op vakkundige wijze in te vullen zoals we dat al jaren doen. Geen project is te klein of groot voor ons. Afgelopen jaar hebben we met onze partners diverse fraaie projecten mogen maken en hopen dat dit jaar weer te mogen continueren. Voor de geschonken loyaliteit van onze partners aan ons is de dankbaarheid van GM Lighting groot. Wij zijn klaar voor 2016 en u hopelijk ook. Om ons nog maar even met een slogan terug te brengen van het heden naar de jaren’50 van de vorige eeuw: “Let’s rock and roll.”