Blog

Geen project te klein..

Projecten zijn er in alle soorten en maten. Van het verlichten van een kunstobject tot landelijk bekende projecten. De meest geposte projecten op social media zijn vaak degene van statuur, aansprekende namen en dat is ergens ook wel logisch. Als bedrijf wil je je tenslotte profileren met grootse projecten. Maar is dat wel logisch?

Wij, GM Lighting, zijn enorm trots op de lokale projecten die we hebben mogen realiseren. Ondanks het feit dat we bijvoorbeeld dit jaar ook projecten als een vertrekhal op Schiphol Airport in Amsterdam en Rotterdam The Hague Airport in Rotterdam hebben mogen realiseren.

In de Bliekenstad wordt enorm veel gebouwd. Zeker in Hoog-Dalem. Trots zijn we zeker op het  realiseren van de verlichting in het pand van GCC van Frank den Hollander. Mooi bedrijf overigens. Maar ook voor de Brickshop  die verhuist is van de binnenstad naar een schitterend pand in Gorinchem-Oost hebben we een bijdrage mogen leveren. Pal daarnaast staan de bedrijfsverzamelgebouwen Lingeplaza en Waalplaza waar we recentelijk in mee mochten denken. Superleuk om lokaal nieuwe projecten te realiseren.

Ook zijn we zeker niet te min om “kleinere” klussen aan te pakken zoals het verlichten van de Lingebrug en uitlichten van het kunstobject bij de rotonde Lingebrug/ Spijksedijk. En de lijst gaat maar door.

Bent u nieuwsgierig geworden? Geen project is ons te klein en ik zou zeggen als u ons nog niet kent…. Try us?