Blog

WAT EEN JAAR…OEFFF!

 

We ontkomen er niet aan in het jaar 2020. Het coronavirus domineert op dit ogenblik de gehele aardbol. Heel wat steden en landen hebben ondertussen al draconische maatregelen genomen.

Zo ook in Nederland. De horeca en evenementensector lag al compleet plat met bijna geen perspectief tot opening met de nog steeds stijgende besmettingen op dit moment. Daar komen per vandaag nog de niet-essentiële winkels, doorstroomlocaties zoals o.a.  bioscopen, pretparken en theaters bij. En ook de sportscholen en contactberoepen moeten er weer aan geloven. Kinderopvang en scholen gaan dicht tot 19 januari en gaan over op online onderwijs.

Zo lijkt het een kerstmis en Oud en Nieuw te gaan worden zoals onze grootouders die vierden. Sober, maar is daar iets mis mee? Even back to basic en waardeer de kleine dingen in het leven weer. Dat is goud waard.

 

In 1981 werd er al een voorspelling in een boek gedaan met angstaanjagende precisie over een virus met griepachtige verschijnselen wat in China zou ontstaan in de stad Wuhan.

Toeval of niet. Trek uw eigen conclusie maar.

Feit blijft dat de hele wereld hier mee geconfronteerd is. Dus ook de verlichtingswereld.

Veel thuiswerken voor de meesten onder ons, waardoor je toch het persoonlijke contact mist met je opdrachtgevers. Wij bij GM Lighting in ieder geval wel. ”Zoomen” is een begrip geworden.

“Maar de wereld draait dooooooooor…”, zou Matthijs van Nieuwkerk zeggen. En dat is ook zo. Er wordt nog steeds volop gebouwd, verbouwd, gecreëerd, bedacht en uiteraard ook gesproken over verlichtingsprojecten. En gelukkig maar.

 

Het was een historisch jaar. Als we hier over een tijdje op terugkijken kunnen we als GM Lighting met gepaste trots zeggen dat onze partners ons dit jaar nog steeds wisten te vinden.

We hebben mooie projecten af mogen ronden in binnen- en buitenland. En er staan er ook al weer voldoende in de steigers, om in bouwtermen te blijven.

Dankbaar zijn we dan ook voor het in ons gestelde vertrouwen en we staan ook in 2021 nog steeds voor u klaar. Met of zonder mondkapje en op gepaste afstand uiteraard.

 

Ook bij GM Lighting hebben we de rollercoaster van het virus moeten ondergaan en nog steeds doen we dat.

Het geeft ons alleen maar extra energie, creativiteit en een boost om projecten in deze periode tot een mooi einde te brengen. Van het bedenken van een lichtpan tot aan de oplevering staan we onze klanten graag met raad en daad bij. En ook daarna uiteraard!

 

Dus we zeggen tegen u: “Geniet van de feestdagen en een fijne jaarwisseling gewenst in goede gezondheid! Be safe # stay strong # take care of eachother.”

En voor lichtadvies op maat zouden we zeggen: “Try us, also next year! “

 

Team GM Lighting